Ga naar de inhoud

Ik heb een vraag hoe kan ik deze stellen?

Op werkdagen zijn wij tussen 09:00 en 17:30 uur telefonisch te bereiken, buiten deze tijden stuurt u ons gewoon een e-mail of neemt u contact op via WhatsApp. 

Ik ben een leverancier, wanneer kan ik langskomen?

Alleen op Maandagen tussen 09:00 uur en 12:00 uur uitsluitend op afspraak.

.

Waar kan ik alle prijzen vinden van spandoeken en vlaggen e.d.?

Er staan verschillende prijslijsten op de website.

Deze verschillen per voertuig of type. Denk aan normale belettering of carwrap. Deze prijzen voor belettering of carwrap zijn indicatief en zijn per design verschillend. 

Staat uw prijs niet in de prijslijst vraag een offerte aan. 

Wat kost het tinten/ blinderen van mijn (bedrijfs)auto?

Voor ieder type (bedrijfs)auto hebben we standaard prijzen. Deze prijzen zijn gebaseerd op 1 en een enkel voertuig. 

Heb je meerder auto’s om te tinten of te blinderen, vraag hiervoor een offerte aan en u krijgt een passende offerte. 

Kunnen jullie mijn auto “carwrappen” en wat kost dat?

Jazeker kan dat, wij zijn zelfs SVA expert en 3M preferred carwrapper. Iedere carwrap is uniek en op maat gemaakt, toch hebben we ook bij onze prijslijsten hier rekening mee gehouden. 

Ook zoals eerder verteld zijn deze prijzen indicatief en niet op jouw design gebaseerd, wil je een passende offerte voor je carwrap of autobelettering of reclame wrap neem dan contact op om een offerte aan te vragen. 

Wat is een huisstijl?

Een huisstijl is de uiterlijke presentatie en vertegenwoordigd jouw bedrijf, hierin zijn vaste lijnen gezet voor kleur, lettertype en vormen. 
hierdoor voorkom je dat kleuren en vormen en de “stijl” overal anders is. Mensen herkennen aan de “stijl” dat het over jouw bedrijf of product gaat. Het is dus zaak dat dit goed wordt beheerd of wordt bewaakt en bovenal dat hier goed over wordt nagedacht. Cornelissen reclame is bij uitstek de beheerder en bedenker van huisstijlen en wij kunnen jouw product of bedrijf in de schijnwerpers zetten. 

Interesse in een unieke huisstijl? Neem contact met ons op. 

Wat kost een huisstijl?

Een huisstijl maken is persoonlijk op maat gemaakt en kan in een pakket gezet worden. Bij prijzen en prijslijsten staan diverse pakketten en prijzen hier staan de prijzen. 

staan de prijzen er niet bij of zijn er nog vragen neem contact op met de helpdesk van Cornelissen reclame. 

Wat kost een logo ontwerp?

Een Logo maken is persoonlijk op maat gemaakt en kan in een pakket gezet worden. Bij prijzen en prijslijsten staan diverse pakketten en prijzen hier staan de prijzen. 

staan de prijzen er niet bij of zijn er nog vragen neem contact op met de helpdesk van Cornelissen reclame.

Wat kost een bedrijfskleding en hoe werkt dat?

Bedrijfskleding is verschillend en op maat, welk type bedrijfskleding je kiest is sterk afhankelijk van de pasvorm van bedrijfskleding, de kleuren van de bedrijfskleding en vorm van reclame. 

Borduren, bedrukken en ga zo maar door. Wij kunnen dit allemaal voor je maken. Onze showroom beschikt over de juiste pasmodellen en 1 van onze adviseurs kan je hierin perfect begeleiden. Prijzen van de kleding is erg uiteenlopend en afhankelijk van de aantallen. 

Wij maken aparte en op maat gemaakte offertes, bekijk bij prijzen en prijslijsten de opmaat gemaakte prijzen voor borden van bedrijfskleding en bedrukken van bedrijfskleding. 

Ik heb zelf bedrijfskleding die ik wil aanleveren, kan dat?

Soms kan het voorkomen dat de bedrijfskleding die je hebt lekker zit of perfect past en dat de bedrijfskleding die wij voeren niet helemaal is wat je past. 

Dan kun je bij ons je eigen meegebrachte bedrijfskleding meenemen, deze bedrukken wij dan voor je weliswaar staan wij achter onze borduringen en bedrukkingen van bedrijfskleding maar wij kunnen op meegebrachte artikelen geen garantie geven. 

Kunnen jullie met spoed en versneld stickers leveren?

De levertijd van stickers hangt van de bestelling af. Normaliter wordt er op Maandag en Donderdag geproduceerd dus kan er binnen een week geleverd worden. Zijn de stickers sneller nodig? Uiteraard is dit in overleg mogelijk en worden hier spoedkosten voor gerekend.

Wat kost het ontwerpen van stickers?

Stickers die bij ons worden afgenomen of als dit anders vermeld, zijn gewoon gratis. Wel zijn de digitale bestanden ons eigendom, mits hiervoor wordt betaald. 

Als ik mijn auto laat wrappen moet ik de kleur aanpassen bij de RDW?

Soms is het inderdaad noodzakelijk om de kleur op je kentekenbewijs aan te laten passen, kijk op deze link en volg de instructies van de RDW. 

Ik wil een autobelettering hoe gaat dat in z’n werk?

Wij vragen u om 4 foto’s. zodat we alle gegevens van de auto hebben, zoals schuifdeuren, klep achterdeuren met glas zonder glas. Verhoogd, verlengd enzovoorts. Daarna gaan we in een gesprek bekijken wat gewenst is. kleuren logo en teksten of eventuele foto’s die erop moeten komen. Wil je een autobelettering stuur dan deze gegevens inclusief een .EPS bestand of een PDF bestand van je logo of huisstijl gegevens naar info@cornelissen-reclame.nl wij maken dan een design, en op basis hiervan kunnen we dan een offerte maken. 

Ik heb vandaag nog stickers nodig, kan dat?

Uiteraard, als je met grote spoed stickers nodig hebt dan kan dat, wel in overleg en de aantallen moeten haalbaar zijn, maar daar komen we wel aan uit!

Wat kost een spandoek?

Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden voor spandoeken, een vrijstaand spandoek, een spandoek aan de muur, een spandoek in een frame, een los spandoek. Kortom er zijn heel veel mogelijkheden voor spandoeken, 

Vraag een offerte bij ons op en wij geven u de gerichte rijs. 

Wat kost vrachtwagenbelettering?

Er staan verschillende prijslijsten op de website.

Deze verschillen per voertuig of type. Denk aan normale belettering of carwrap. Deze prijzen voor belettering of carwrap zijn indicatief en zijn per design verschillend. 

Staat uw prijs niet in de prijslijst vraag een offerte aan. 

Wat kost een website?

Alle wordpress websites die wij maken zijn volledig en uniek op maat gemaakt. 

Wij werken niet met templates, en wij programmeren uw site helemaal vanaf 0. 

WordPress websites hebben wij ook vaste prijzen voor, deze staan in de prijslijsten te vinden op onze website. 

Wat voor stickers maken jullie?

Stickers zijn er in alle vormen en maten; ronde stickers, vierkante stickers, rechthoekige stickers, driehoekige stickers, dikke stickers, dunne stickers en ga zo maar door, zelfs stickers met afgeronde hoeken. Staat er een maat of vorm niet bij, geen probleem wij maken ‘m!

Wat kost lichtreclame?

Gevelreclame kan in de vorm van letters, stickers en of spandoeken, vraag hier een offerte voor op.

Altijd op de hoogte zijn?

Via onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden om jouw huis of werkplek helemaal persoonlijk te maken.

Snel een vrijblijvende offerte