Ga naar de inhoud

Gevelreclame

Een unieke en opvallende bedrijfsgevel door middel van gevelbekleding

Val op met de gevelbekleding van jouw bedrijfspand

Gevelbekleding voor bedrijfspanden van hoge kwaliteit, onderhoudsarm, professioneel geplaatst en ontworpen in de opvallende en unieke huisstijl van jouw bedrijf.

Maak indruk met de uitstraling van jouw bedrijfspand door te kiezen voor hoogwaardige gevelreclame die niet alleen weinig onderhoud vergt, maar ook vakkundig wordt geplaatst. Onze gevelbekleding voor bedrijfspanden is ontworpen met oog voor detail en volledig afgestemd op de unieke huisstijl van jouw onderneming. Laat je volledig ontzorgen en geef jouw bedrijfspand een professionele uitstraling die blijvend opvalt.

Lichtgevende letterreclame voor bedrijfspanden
Bedrijfsgevel met gevelpanelen
Herkenbare bedrijfsgevel met unieke gevelbekleding

Jouw nieuwe gevelreclame:

Opvallend
Volledig ontworpen in de huisstijl van jouw bedrijf met keuze uit verschillende uitvoeringen zoals lichtgevende letters, paneelbekleding of stickers.
Snel geïnstalleerd
Onze monteurs installeren de voorbereide gevelbekleding vakkundig en snel zodat er zo min mogelijk overlast is voor jouw klanten.
Onderhoudsarm
Onze gevelbekleding is van hoge kwaliteit met uv blokkerende en vuilafstotende toplagen. Onderhoud is niet nodig en de folies en bekleding gaan makkelijk zo’n 15 jaar mee.

Mogelijkheden en uitvoeringen

Er zijn veel verschillende opties mogelijk bij het ontwerpen van een herkenbare bedrijfsgevel voor jouw bedrijfspand. We bespreken graag jouw wensen en gaan aan de hand van de bedrijfsgevel aan de slag met een ontwerp wat echt tot z’n recht komt op jouw bedrijfspand. Hiervoor gebruiken we afhankelijk van jouw wensen panelen, stickers, folie en wraps. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zodat we kwaliteit en een lange levensduur kunnen garanderen.

Gevelpanelen

Complete panelen van hoge kwaliteit, professioneel gemonteerd op jouw bedrijfspand. Je kunt kiezen uit kunststof platen van Forex, HPL-platen gemaakt van gelamineerde houtvezels en stevige aluminium Dibond platen. De platen kunnen we bedrukken met unieke designs in jouw huisstijl.

Stickers en wraps

Raamstickers, wraps en folies kunnen de uitstraling van jouw bedrijfsgevel transformeren zonder ingrijpende montagewerkzaamheden. We gebruiken UV werende en vuilafstotende stickers en wraps zodat je gevelbekleding zijn kleur en uitstraling behoudt.

Lichtgevende bekleding

Opvallen in het donker doe je met op maat ontworpen en gemaakte lichtreclame. We helpen je graag met het ontwerpen en plaatsen van unieke lichtbakplaten en LED-frames in de huisstijl van jouw bedrijf.

Wat kost jouw nieuwe gevelbekleding?

Vul het formulier in om alvast vrijblijvend een prijsindicatie in de mail te ontvangen voor jouw bedrijfspand.

    Altijd op de hoogte zijn?

    Via onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden om jouw huis of werkplek helemaal persoonlijk te maken.

    Snel een vrijblijvende offerte