Ga naar de inhoud

Interieur wrapping

Een duurzaam gerecycled interieur met een nieuwe uitstraling

Tover jouw bestaande interieur om met wraps en folies

Onze professionele monteurs plaatsen duurzame folies en wraps, bestendig tegen krassen, vlekken, vuil en verkleuring. Zo ga je voor een nieuwe look met weinig onderhoud.


Interieurwrapping biedt een breed scala aan mogelijkheden om de uitstraling van verschillende oppervlakken in huis te veranderen. Enkele populaire toepassingen van interieurwrapping zijn onder meer:

 1. Keukenkasten: Met interieurwrapping kunnen keukenkasten snel en kosteneffectief worden getransformeerd. Dit omvat het wrappen van zowel de buiten- als binnenoppervlakken van kastdeuren, waardoor een nieuwe uitstraling wordt gecreëerd zonder de kosten en moeite van het vervangen van de hele kast.
 2. Wanddecoratie: Interieurwrapping kan worden gebruikt om muren te voorzien van opvallende prints, texturen of kleuren. Dit biedt een eenvoudige manier om een accentmuur te creëren of om een ​​hele ruimte een nieuwe look te geven.
 3. Meubels: Oude of verouderde meubels kunnen worden vernieuwd door ze te wrappen met een nieuwe kleur of textuur. Dit omvat alles van eettafels en salontafels tot dressoirs en boekenplanken.
 4. Deuren: Interieurwrapping kan worden gebruikt om deuren te voorzien van een nieuw uiterlijk, of het nu gaat om binnen- of buitendeuren. Dit kan helpen om een saaie deur te transformeren in een opvallend element van de kamer.
 5. Apparaten: Zelfs huishoudelijke apparaten zoals koelkasten, vaatwassers en magnetrons kunnen worden gewrapt om ze te coördineren met de rest van de keukeninrichting of om een ​​opvallend accent toe te voegen.

Kortom, interieurwrapping biedt talloze mogelijkheden om de esthetiek van een huis te verbeteren, of het nu gaat om een kleine update of een volledige make-over.

De voordelen van Cornelissen wraps en folies

Duurzaame oplossing
Onze folies en wraps zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen krassen, vlekken en vervaging.
Talloze toepassingen
Wraps en folies zijn te gebruiken om verschillende interieurobjecten een nieuwe look te geven.
Professionele installatie
Je kunt verzekerd zijn van een strak en professioneel resultaat met een lange levensduur.

Benieuwd naar de opties?

Klaar om jouw interieur te transformeren? Ontdek nu de mogelijkheden van interieur wraps en folies en geef jouw interieur een make-over. Neem contact met ons op via het formulier, dan spreken we graag af om jouw wensen door te nemen.

Vul het onderstaande formulier in met jouw vragen of wensen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Altijd op de hoogte zijn?

  Via onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden om jouw huis of werkplek helemaal persoonlijk te maken.

  Snel een vrijblijvende offerte