Ga naar de inhoud

Muurstickers

Voor een écht unieke bedrijfsruimte

Met muurstickers transformeren we jouw bedrijfsruimte

Laat je compleet ontzorgen, van professioneel en uniek ontwerp tot snelle en vakkundige montage in jouw bedrijfsruimte.

Ontdek een wereld van creatieve mogelijkheden, waarbij kwaliteit hand in hand gaat met stijl. Onze professioneel geplaatste interieurstickers zijn niet alleen een expressie van jouw unieke smaak, maar ook van de identiteit van jouw bedrijf. Wil jij een interieur dat indruk maakt en perfect aansluit op de uitstraling van jouw onderneming? Laat je inspireren door onze diverse ontwerpen en geef je bedrijfsinterieur een opvallende en persoonlijke touch. Kies voor ontzorging en streef naar een interieur dat spreekt en blijft hangen.

Zijn interieurstickers geschikt voor alle oppervlakken?

Ja, interieurstickers kunnen op diverse oppervlakken worden aangebracht, zoals gladde muren, glas, metaal en hout. Het is echter belangrijk om te controleren of het oppervlak schoon, droog en vrij van stof is voor een optimale hechting.

Hoe kan ik mijn interieurstickers het beste onderhouden?

De interieurstickers kunnen eenvoudig worden schoongemaakt met een zachte doek en milde zeep. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen, omdat deze de sticker kunnen beschadigen.

Zullen interieurstickers mijn muren beschadigen bij verwijdering?

In de meeste gevallen veroorzaken interieurstickers geen schade bij het verwijderen. Zorg ervoor dat je de gebruiksaanwijzing volgt en de sticker voorzichtig verwijdert. Eventuele resterende lijmresten kunnen meestal worden verwijderd met warm water en een mild reinigingsmiddel.

Kan ik mijn eigen ontwerp gebruiken voor interieurstickers?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om aangepaste interieurstickers te maken op basis van jouw eigen ontwerp. Wij zorgen er samen voor dat het ontwerp voldoet voor een optimale afdrukkwaliteit en past bij jouw merkuitstraling.

Jouw nieuwe bedrijfsinterieur:

Unieke merkervaring
Met interieurstickers en folies ontwerpen we een bedrijfsinterieur wat past bij de uitstraling van jouw merk. Zo kun je klanten en personeel echt een merkbeleving bieden op locatie.
Snel gemonteerd
Alle ontwerpen bereiden we zorgvuldig voor zodat we eenmaal op locatie snel en vakkundig de stickers en folies kunnen plaatsen door gecertificeerde monteurs.
Permanent of tijdelijk
Kies voor stickers, wraps of folies met permanente of juist een tijdelijke hechting. Ideaal voor bedrijven of etalages waarin je designs wilt verwisselen met seizoenen of aanbod.

Mogelijkheden en uitvoeringen

De opties met interieurstickers, folies en wraps zijn eindeloos. Om je te helpen aan een uniek design wat echt past bij jouw bedrijfsruimte en merk maken we graag eerst uitgebreid kennis. Aan de hand van jouw wensen en de ruimte kunnen we aan de slag met ontwerpen. Hierin kunnen we muren en ramen voorzien van stickerdesign, maar ook meubels en interieurpanelen bekleden met wraps voorzien van unieke prints.

Wat kosten maatwerk interieurstickers?

Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend een prijsindicatie op maat te krijgen, dit is inclusief voorrijdkosten en installatie, dus dan weet je precies waar je aan toe bent!

    Altijd op de hoogte zijn?

    Via onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden om jouw huis of werkplek helemaal persoonlijk te maken.

    Snel een vrijblijvende offerte