Ga naar de inhoud

Budgetwebsite

Professioneel zonder hoge kosten

Betaalbare website die resultaat oplevert.

Wil je een online aanwezigheid opbouwen zonder je budget te overschrijden? Onze budgetwebsites bieden de perfecte oplossing. Met onze betaalbare websites krijg je een professionele online uitstraling zonder de hoge kosten die normaal gesproken gepaard gaan met webdesign.

Onze budgetwebsites zijn ontworpen om snel en efficiënt te zijn, zonder in te leveren op kwaliteit. Of je nu een kleine onderneming bent, een startup, of een individuele professional, onze budgetwebsites bieden een effectieve manier om jouw merk online te presenteren en potentiële klanten aan te trekken.

Wat is inbegrepen in het budget-websitepakket?

Ons websitepakket omvat het ontwerp en de ontwikkeling van een WordPress-website op maat van jouw huisstijl, basiszoekmachineoptimalisatie (SEO), responsief design voor mobiele apparaten en basisbeveiliging.

Kan ik mijn bestaande huisstijl integreren in de website?

Absoluut! We streven ernaar om jouw website volledig te integreren met je bestaande huisstijl. Lever ons de nodige huisstijlelementen aan, en wij zorgen voor een naadloze overgang tussen jouw offline en online aanwezigheid.

Hoe lang duurt het voordat mijn website live gaat?

De doorlooptijd is afhankelijk van de complexiteit van het project, maar we streven ernaar om jouw website zo snel mogelijk live te zetten. We communiceren helder over de planning en houden je op de hoogte van elke fase van de ontwikkeling.

Zijn er extra kosten na de lancering van de website?

Ons budget-websitepakket omvat de initiële ontwerp- en ontwikkelingskosten. Eventuele extra functies of onderhoudsopties kunnen tegen meerprijs worden besproken, maar we zorgen voor volledige transparantie over kosten.

Bieden jullie ook ondersteuning na de lancering?

Ja, we bieden nazorg en ondersteuning na de lancering. Of het nu gaat om technische vragen, updates of aanpassingen, we staan klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat jouw website optimaal presteert.

Jouw nieuwe budgetwebsite:

Huisstijl-Driven Design
Wij geloven dat jouw website een verlengstuk van je merk moet zijn. Onze websites worden ontworpen met aandacht voor jouw huisstijl, zodat ze naadloos aansluiten bij de visuele identiteit van jouw onderneming. Elk element, van kleuren tot typografie, wordt zorgvuldig gekozen om jouw merkconsistentie te waarborgen.
Budgetvriendelijk zonder Compromissen
Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Onze betaalbare websites zijn ontwikkeld met oog voor jouw budget, zonder concessies te doen aan functionaliteit en esthetiek. We bieden transparante prijzen en oplossingen die passen bij zowel start-ups als gevestigde bedrijven.
Geoptimaliseerd met WordPress
aak gebruik van de kracht van WordPress, het meest gebruikte contentmanagementsysteem ter wereld. Onze websites zijn niet alleen gebruiksvriendelijk, maar bieden ook flexibiliteit en schaalbaarheid. Met WordPress kun je eenvoudig je website beheren en updaten zonder technische kennis.

Wat kost mijn budgetwebsite?

Wil je een website die niet alleen je online aanwezigheid verbetert maar ook past bij jouw huisstijl? Neem vandaag nog contact op met Cornelissen Reclame en ontdek hoe we samen een betaalbare website kunnen creëren die jouw bedrijf laat stralen!

Wij nemen contact met jou op, vul het onderstaande formulier in

    Altijd op de hoogte zijn?

    Via onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden om jouw huis of werkplek helemaal persoonlijk te maken.

    Snel een vrijblijvende offerte