Ga naar de inhoud

Zonwerende (raam)folies

Ga voor een comfortabel interieur

Verduurzaam jouw kantoor of bedrijfspand met isolerende raamfolie

Wil je dat jouw bedrijfsruimte koel en comfortabel blijft, zelfs op de warmste dagen van het jaar? Ontdek dan onze zonwerende raamfolies! Deze innovatieve folies zijn speciaal ontworpen om de hitte van de zon buiten te houden, waardoor je interieur aangenaam koel blijft, terwijl je energierekening ook nog eens wordt verlaagd.

Verduurzaam jouw kantoor voor een kleine prijs. Isolerende raamfolie is een budgetvriendelijke verduurzamingsinvestering. Het folie verhoogt de isolatiewaarde van enkel glas tot 40%, wat ongeveer gelijk is aan het plaatsen van dubbele beglazing. Dubbel glas isoleert met de folie tot  28% meer. Met het isolerende raamfolie zitten jij en jouw werknemers in de zomer in een comfortabel en koel kantoor en in de winter in een warm kantoor. En dat natuurlijk ook nog eens voor een lagere energierekening. 

Verminderen zonwerende raamfolies echt de warmte in mijn bedrijfsruimte?

Absoluut! Zonwerende raamfolies zijn speciaal ontworpen om de hitte van de zon buiten te houden, waardoor je interieur merkbaar koeler blijft. Dit zorgt voor een comfortabeler leefomgeving en kan zelfs helpen om de kosten voor airconditioning te verlagen.

Zullen zonwerende raamfolies mijn interieur donkerder maken?

Niet noodzakelijk. Zonwerende raamfolies zijn verkrijgbaar in verschillende tinten, variërend van transparant tot donkerder. Je kunt een tint kiezen die past bij jouw behoeften, variërend van een subtiele vermindering van de schittering tot meer privacy en een dramatischere uitstraling.

Hoe lang gaan zonwerende raamfolies mee?

Zonwerende raamfolies zijn duurzaam en hebben over het algemeen een lange levensduur. De exacte levensduur kan variëren afhankelijk van factoren zoals blootstelling aan de zon en de kwaliteit van het materiaal, maar veel folies gaan minstens 5-10 jaar mee.

Kan ik zonwerende raamfolies zelf installeren?

Hoewel het mogelijk is om zonwerende raamfolies zelf te installeren, wordt professionele installatie vaak aanbevolen om ervoor te zorgen dat de folie correct wordt aangebracht zonder luchtbellen of rimpels. Een professionele installateur kan ook advies geven over de beste folie voor jouw specifieke behoeften.

Beschermen zonwerende raamfolies mijn interieur tegen verkleuring door UV-stralen?

Absoluut! Zonwerende raamfolies bieden bescherming tegen schadelijke UV-stralen, die bekend staan om het veroorzaken van vervaging en schade aan meubels, vloeren en stoffering. Door UV-bescherming toe te voegen, helpen zonwerende raamfolies om de levensduur van je interieur te verlengen en de waarde van je woning te behouden.

De voordelen van onze isolerende raamfolies:

Budgetvriendelijk
Isolerende raamfolie is een budgetvriendelijke oplossing in vergelijking met andere verduurzamingsinvesteringen.
Efficiënt
Het raamfolie geeft enkel glas bijna dezelfde isolatiewaarde als dubbel glas. Het houdt het kantoor koel in de zomer en warm in de winter met een lager energieverbruik.
Onzichtbaar
Omdat het folie een neutraal uiterlijk heeft, blijft de uitstraling van jouw kantoor hetzelfde. Een perfecte oplossing voor het verduurzamen van monumentale panden.

Klaar om te besparen?

Er zijn veel verschillende opties voor UV werende folie. Wil je meer weten over hoe UV-werende folies jouw bedrijfsruimte kunnen verbeteren? Vul dan onderstaand contactformulier in en kom in contact. Ons team van experts staat klaar om al je vragen te beantwoorden en een oplossing te vinden die perfect aansluit bij jouw behoeften en budget.

Vul het onderstaande formulier in met jouw vragen of wensen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Altijd op de hoogte zijn?

    Via onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden om jouw huis of werkplek helemaal persoonlijk te maken.

    Snel een vrijblijvende offerte