Ga naar de inhoud

Laseren en graveren

Alles valt te personaliseren

Een greep uit de mogelijkheden

Er zijn veel verschillende soorten materialen die vallen te laseren of graveren met jouw persoonlijke boodschap, logo of custom design. Denk aan metalen bekers, kurken muismatten en stickervellen.

Personaliseer met precisie: Ontdek onze laseren en graveren service.

Met onze geavanceerde laseren en graveren service brengen we jouw ontwerp tot leven op een manier die zowel elegant als duurzaam is. Of het nu gaat om hout, metaal, glas of kunststof, ons vakmanschap zorgt ervoor dat jouw logo, tekst of afbeelding met nauwkeurigheid en finesse wordt aangebracht.

Van gepersonaliseerde relatiegeschenken tot unieke bedrijfsmaterialen, de mogelijkheden zijn eindeloos met onze laseren en graveren service. Laat ons jouw ideeën omzetten in tastbare realiteit en voeg een vleugje authenticiteit en exclusiviteit toe aan elk item.

Ontdek de kracht van personalisatie met precisie en laat jouw merk stralen als nooit tevoren.

Welke materialen kunnen worden gelaserd of gegraveerd?

We kunnen een breed scala aan materialen laseren en graveren, waaronder hout, metaal, glas, acryl, leer en kunststof.

  Welke soorten ontwerpen kunnen worden toegepast?

  Bijna elk ontwerp, logo, tekst of afbeelding kan worden gelaserd of gegraveerd, zolang het geschikt is voor het materiaal en voldoet aan bepaalde specificaties voor precisie en detail.

  Wat is het verschil tussen lasergravure en -markering?

  Lasergraveren verwijdert materiaal van het oppervlak om een diepere en duurzamere markering te creëren, terwijl lasermarkering een oppervlakteverandering aanbrengt zonder materiaal te verwijderen, waardoor een contrastrijke markering ontstaat.

  Hoe lang duurt het om een item te lasergraveren of -markeren?

  De duur van het laseren of graveren hangt af van verschillende factoren, waaronder de grootte en complexiteit van het ontwerp, evenals het materiaal. Over het algemeen kunnen de meeste projecten binnen enkele minuten tot enkele uren worden voltooid.

  Is er een minimumhoeveelheid voor bestellingen?

  We kunnen zowel kleine als grote bestellingen aan, met flexibele opties voor hoeveelheden, zodat we aan de behoeften van onze klanten kunnen voldoen, of het nu gaat om individuele stukken of grotere batchproductie.

  Zijn de laseren en graveerresultaten duurzaam?

  Ja, onze laseren en graveerresultaten zijn duurzaam en bestand tegen slijtage, waardoor ze geschikt zijn voor langdurig gebruik op verschillende items, zoals relatiegeschenken, awards, naamplaatjes, enzovoort.

  Bieden jullie ook ontwerpservices aan voor laseren en graveren?

  Ja, we hebben een team van ervaren ontwerpers die je kunnen helpen bij het maken van aangepaste ontwerpen die perfect zijn voor laseren en graveren. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze ontwerpmogelijkheden.

   Ontdek de mogelijkheden.

   Wil je meer weten over onze laser en graveerservice en hoe we jou kunnen helpen om indruk te maken op jouw geliefden, klanten of zakelijke partners? Vul het onderstaande formulier in en een van onze vriendelijke medewerkers zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

   Vul het onderstaande formulier in met jouw vragen of wensen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Altijd op de hoogte zijn?

    Via onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden om jouw huis of werkplek helemaal persoonlijk te maken.

    Snel een vrijblijvende offerte