Ga naar de inhoud

Naadloos fotobehang

Jouw huis echt persoonlijk door jouw foto naar keuze op je muur.

Transformeer elke kamer in je huis in een oase van creativiteit met ons naadloos fotobehang.

Geef je huis een persoonlijk tintje met ons op maat gemaakte naadloos fotobehang. Laat je favoriete foto’s, herinneringen of zelfs kunstwerken tot leven komen op je muren, waardoor elke kamer een unieke uitstraling krijgt die echt bij jou past.

Laat je verbeelding de vrije loop en kies uit een breed scala aan adembenemende ontwerpen die perfect passen bij jouw unieke stijl. Van weelderige landschappen tot abstracte kunstwerken, ons fotobehang brengt je dromen tot leven en creëert een inspirerende omgeving waarin je kunt ontspannen en tot rust kunt komen.

Kan naadloos fotobehang gebruikt worden op alle oppervlakten?

Het fotobehang kan op diverse oppervlakken worden aangebracht, zoals gladde muren, glas, metaal en hout. Onze monteurs controleren voor het bevestigen goed of het oppervlak schoon, droog en vrij van stof is voor een optimale hechting.

Is het fotobehang één geheel of zijn het aansluitende stroken?

Beide opties zijn mogelijk. Fotobehang uit één geheel kunnen we leveren tot maten van wel 20 m lang en 5m hoog. Het is echter ook mogelijk om het fotobehang in losse stroken te bestellen. Onze kundige monteurs zorgen ervoor dat de stroken naadloos aansluiten voor eenzelfde effect.

Hoe onderhoud ik mijn naadloze fotobehang?

Ons fotobehang is voorzien van een vuil en waterafstotende laag. Hierdoor kan het best wat hebben. Schoonmaken kun je het beste met een licht vochtig doekje doen zonder schoonmaakmiddel.

Kan ik mijn eigen ontwerp gebruiken voor het fotobehang?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om aangepaste interieurstickers te maken op basis van jouw eigen ontwerp. Wij zorgen samen met je ervoor dat het ontwerp voldoet voor een optimale afdrukkwaliteit en past bij jouw merkidentiteit.

Jouw nieuwe muur:

Unieke uitstraling
Tot in de milimeter perfect en met levendige kleuren.
Snel gemonteerd
Professionele en kundige monteurs zorgen voor een snelle montage zodat je direct kunt genieten van het resultaat.
Vuil en water afstotend
Naadloosfotobehang blijft lang mooi. Het is UV werend en voorzien van een vuil en water afstotende laag.

Mogelijkheden en uitvoeringen

Er zijn veel verschillende opties voor naadloos fotobehang. Het is geschikt voor één muur of een doorlopend design op alle muren. Het kan zelfs op plafonds. Samen kiezen we voor een mooie foto van hoge kwaliteit geschikt om op groot formaat te printen. Wil je een unieke look die past bij jouw huis? Dan gaan onze vormgevers aan de slag om samen met je een kunstwerk op de muur te krijgen. Neem vooral contact op om meer te weten over de prijzen en de mogelijkheden.

Vul het onderstaande formulier in met jouw vragen of wensen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Altijd op de hoogte zijn?

    Via onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden om jouw huis of werkplek helemaal persoonlijk te maken.

    Snel een vrijblijvende offerte