Ga naar de inhoud

Zonwerende (raam)folies

Jouw huis in het zonnetje, maar wel minder heet.

Bespaar energie door je ramen extra thermische weerstand te geven met zonwerende raamfolies

Wil je dat jouw huis koel en comfortabel blijft, zelfs op de warmste dagen van het jaar? Ontdek dan onze zonwerende raamfolies! Deze innovatieve folies zijn speciaal ontworpen om de hitte van de zon buiten te houden, waardoor je interieur aangenaam koel blijft, terwijl je energierekening ook nog eens wordt verlaagd.

Met onze zonwerende raamfolies geniet je van talloze voordelen. Ze verminderen niet alleen de hitte en schittering van de zon, maar bieden ook bescherming tegen schadelijke UV-stralen die kunnen leiden tot vervaging van meubels en vloeren. Bovendien bieden ze een extra laag van privacy zonder dat je het natuurlijke licht in huis hoeft te verminderen.

Onze folies zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en tinten, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij de uitstraling van jouw huis. Of je nu op zoek bent naar een subtiele, transparante folie of een donkerdere tint voor een meer dramatisch effect, wij hebben het allemaal.

Laat de zomerhitte niet langer jouw comfort verpesten. Kies voor onze zonwerende raamfolies en geniet van een koeler, comfortabeler en energiezuiniger huis het hele jaar door.

Verminderen zonwerende raamfolies echt de warmte in mijn huis?

Absoluut! Zonwerende raamfolies zijn speciaal ontworpen om de hitte van de zon buiten te houden, waardoor je interieur merkbaar koeler blijft. Dit zorgt voor een comfortabeler leefomgeving en kan zelfs helpen om de kosten voor airconditioning te verlagen.

Zullen zonwerende raamfolies mijn interieur donkerder maken?

Niet noodzakelijk. Zonwerende raamfolies zijn verkrijgbaar in verschillende tinten, variërend van transparant tot donkerder. Je kunt een tint kiezen die past bij jouw behoeften, variërend van een subtiele vermindering van de schittering tot meer privacy en een dramatischere uitstraling.

Hoe lang gaan zonwerende raamfolies mee?

Zonwerende raamfolies zijn duurzaam en hebben over het algemeen een lange levensduur. De exacte levensduur kan variëren afhankelijk van factoren zoals blootstelling aan de zon en de kwaliteit van het materiaal, maar veel folies gaan minstens 5-10 jaar mee.

Kan ik zonwerende raamfolies zelf installeren?

Hoewel het mogelijk is om zonwerende raamfolies zelf te installeren, wordt professionele installatie vaak aanbevolen om ervoor te zorgen dat de folie correct wordt aangebracht zonder luchtbellen of rimpels. Een professionele installateur kan ook advies geven over de beste folie voor jouw specifieke behoeften.

Beschermen zonwerende raamfolies mijn interieur tegen verkleuring door UV-stralen?

Absoluut! Zonwerende raamfolies bieden bescherming tegen schadelijke UV-stralen, die bekend staan om het veroorzaken van vervaging en schade aan meubels, vloeren en stoffering. Door UV-bescherming toe te voegen, helpen zonwerende raamfolies om de levensduur van je interieur te verlengen en de waarde van je woning te behouden.

Laat UV-werende folies het zonlicht filteren, terwijl jij geniet van de zonnige kant van het leven, zonder de schaduwkant!

Het pareltje in de straat
Geen rolluiken of andere belemmeringen
Snel gemonteerd
Professionele en kundige monteurs zorgen voor een snelle montage zodat je direct kunt genieten van het resultaat.
Vuil en water afstotend
De folie blijft lang mooi. Het is UV werend en voorzien van een vuil en water afstotende laag.

Mogelijkheden en uitvoeringen

Er zijn veel verschillende opties voor UV werende folie. Wil je meer weten over hoe UV-werende folies jouw huis kunnen beschermen? Vul dan onderstaand contactformulier in en kom in contact. Ons team van experts staat klaar om al je vragen te beantwoorden en een oplossing te vinden die perfect aansluit bij jouw behoeften en budget.

Laat ons weten hoe we je kunnen helpen en ontdek de voordelen van UV-werende folies voor jouw huis. Beschermd tegen de zon, zodat jij kunt blijven stralen!

Vul het onderstaande formulier in met jouw vragen of wensen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Altijd op de hoogte zijn?

    Via onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden om jouw huis of werkplek helemaal persoonlijk te maken.

    Snel een vrijblijvende offerte