Ga naar de inhoud

Bedrijfskleding

Stijlvolle bedrijfskleding met jouw merk in gedachten!

Staat goed en zit ook nog lekker!

Ontdek onze uitgebreide collectie bedrijfskleding die niet alleen functioneel is, maar ook de professionele uitstraling van jouw team versterkt. Bij Cornelissen Reclame begrijpen we dat jouw bedrijfsimago van groot belang is. Daarom bieden we hoogwaardige bedrijfskleding die gepersonaliseerd kan worden met logo’s, zowel door bestickering als borduring.

Geborduurde bedrijfskleding voor een duurzaam resultaat
Veiligheidshesje met logo bedrukt
Bedrijfskleding met logo stickers
Kan ik mijn bestaande bedrijfskleding laten voorzien van een logo?

Ja, in veel gevallen is het mogelijk om jouw bestaande bedrijfskleding te voorzien van een logo. Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

Welke methode raden jullie aan voor logo-personalisatie: bestickering of borduring?

Beide methoden hebben hun voordelen. Bestickering biedt een snelle oplossing met levendige kleuren, terwijl borduring duurzaamheid en een verfijnde uitstraling toevoegt. We adviseren op basis van jouw specifieke wensen en het type kleding.

Is de bedrijfskleding geschikt voor diverse branches en sectoren?

Absoluut. Onze collectie omvat bedrijfskleding geschikt voor diverse sectoren, waaronder horeca, gezondheidszorg, bouw en meer. Wij passen onze selectie aan op basis van jouw specifieke branchebehoeften.

Hoe lang duurt het om bedrijfskleding te personaliseren met een logo?

De doorlooptijd is afhankelijk van het aantal en de complexiteit van de logo’s en de gekozen personalisatiemethode. We streven naar efficiëntie zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Bieden jullie ook veiligheidskleding en accessoires aan?

Ja, we hebben een assortiment veiligheidskleding en bijpassende accessoires beschikbaar. Deze voldoen aan de nodige normen en zorgen voor bescherming op de werkvloer.

Jouw nieuwe bedrijfskleding:

Logo-Personalisatie Expertise
Onze specialiteit ligt in het aanbrengen van jouw bedrijfslogo op hoogwaardige bedrijfskleding. Of je nu kiest voor bestickering of borduring, wij zorgen voor een professionele en duurzame afwerking die jouw merkidentiteit versterkt.
Stijlvol en Functioneel Ontwerp
Onze collectie bedrijfskleding combineert stijlvol design met praktische functionaliteit. Comfortabele materialen, eigentijdse ontwerpen en aandacht voor detail zorgen ervoor dat jouw team niet alleen professioneel oogt maar zich ook comfortabel voelt.
Maatwerk en Diversiteit
Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen en een diverse selectie bedrijfskleding. Of het nu gaat om uniformen, promotionele kleding of specifieke veiligheidsuitrusting, wij hebben de juiste kleding voor jouw behoeften.

De eerste stap is zo gezet

Wij geloven in de transformerende impact van een sterk visueel merk. Laten we met ons ervaren ontwerpteam jouw visie tot leven brengen en een logo maken dat niet alleen mooi is, maar ook krachtig communiceert wie je bent en waar je voor staat.

Vul het onderstaande formulier in met jouw vragen en wensen, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

    Altijd op de hoogte zijn?

    Via onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden om jouw huis of werkplek helemaal persoonlijk te maken.

    Snel een vrijblijvende offerte